17 apr. 2015

Boyfriend renovation

Nu när vi har flyttat till Stockholm och äntligen kan shoppa i riktiga affärer har jag fått Alex att få upp ögonen för lite roligare klädesmärken. Han har typ snöat in på Hugo Boss nu! Både inne på Hugo Boss och Louis Vuitton känner vi typ alla i personalen och får alltid ett glatt "hej" från alla som jobbar där inne, det är riktigt skoj! Sist så köpte han faktiskt en riktigt snygg kavaj från underlinjen Hugo. Jag tyckte han skulle köpa en mörkgrå för den kan man ha på stan och vid ledigare tillfällen men han valde till slut en svart kavaj. Den är supersnygg och sitter perfekt på honom, nästan så att den ser skräddarsydd ut.

Jag tycker att det är jätteskoj att han vill handla i den här typen av butiker för jag gillar verkligen att göra det själv.

Jag har inte hunnit ta någon bild på Alex i kavajen så lägger upp en bild från Hugo Boss hemsida så länge ^^

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.