22 apr. 2015

Another visit to Mr Frantzèn

I lördags var det så fint väder så jag och älsklingen åkte in till stan för att shoppa lite och äta lunch. Eftersom att vi åt på NK Kantinen förra helgen bestämde vi oss för att prova Botanique. NK själva beskriver restaurangen:
På Botanique ligger fokus på råvaror med hög kvalitet med ett tydligt ursprung som kombineras på olika, ibland överraskande vis - för att skapa balanserade rätter.
Medan vi stod i kön såg jag andra som fick sin mat och verkligen allt såg så himla gott ut så jag hade väldigt svårt att bestämma mig. Till slut blev det så att Alex och jag valde samma rätt, Umami Bomb. Det var Pulled Pork med friterade örter- & lök, stekt svamp, picklad gurka, pärllök. och umamidressing och sist men inte minst riven pecorino,

Det kom dessutom in på en fin träplanka så det såg riktigt fräscht ut och dressingen var underbar. Jag kommer absolut att vilja äta på NKs nya restauranger varje helg, det känns så mysigt att gå ut och ta en helg lunch och bara ta det lugnt ibland.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.