17 apr. 2015

Airy is luxury, new makeover ideas

Alltså jag vet inte vad det är med mig just nu, jag vill typ göra om massor hemma. Jag vill köpa nya möbler, byta ut sängkläder och soffkuddar och nu har jag fått för mig att eventuellt fundera på att byta fönster/dörr i sovrummet ut mot balkongen haha. Jag såg på Million Dollar Listing och då var det en lägenhet som hade jättestora fönster och glasdörr ut till balkongen. Det såg så luftigt och lyxigt ut så nu vill jag också skaffa likadant.

Jag funderar också på om man skulle ta bort väggen ut till balkongen och sätta in en sån här skjutdörr och fönster som tar upp hela väggen. Det blir så snyggt tycker jag, både sovrummet och balkongen känns större. Jag tycker ju om när en lägenhet är ljus och luftig. Eftersom vår lägenhet är både ljus, luftig och lyxig redan nu vill jag förhöja den känslan ännu mer och jag tror att det här med nytt balkongfönster/dörr skulle verkligen göra susen.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.