7 apr. 2015

A quick update while on break

Ja nu är det dags att påbörja en ny arbetsvecka. Dock är det bara fyra arbetsdagar så det är ju faktiskt rätt skönt. Anyway, tänkte bara slänga upp ett litet inlägg härifrån jobbet eftersom att jag inte har bloggat sen i lördags. Som ni såg då så hittade Alex ett par nya skor inne i stan när vi shoppade lite men jag var duktig och köpte inget alls den här gången. Nu i helgen däremot får vi se om det kan bli något litet fynd.

Alex mamma kommer upp också och ska stanna hos oss fredag till söndag så då blir det antagligen någon shoppingtur också,0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.