11 mars 2015

What a hectic time to live in

Oj förlåt! Anledningen till att jag har varit riktigt dålig på att blogga nu är att jag precis har börjat mitt nya jobb och det är väldigt mycket nya rutiner att komma in i. Det är helt nya system för mig så det är riktigt stressigt.

Jag sitter liksom på jobbet nu och försöker slänga iväg det här blogginlägget lite snabbt.. Snart ska det registreras massa papper som ska digitaliseras och läggas in i systemen här. There's a lot to do!!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.