22 mars 2015

VIP-treatment is the best

I fredags var jag ju inne på Louis Vuitton och tänkte att nu är det dags att visa vad jag köpte! Eftersom jag inte gillade att använda min key cles till nycklarna så bestämde jag mig för att köpa en annan nyckelhållare. Nämligen en 6 ring key holder, här under ser ni min "key cles" och "key holder" bredvid varandra.

Idag var jag inne i butiken igen för att på den här produkten kan man få sina initialer (kommer visa bild på det när jag hämtat upp den på måndag). I vilket fall som helst så kom jag till butiken runt 
11-tiden och direkt när jag kom in så kom det fram en jättetrevlig expedit. Jag har hittat några expediter som jag verkligen klickar med och det är Jordana och Minja och eftersom att Minja jobbade idag så frågade jag efter henne. 

Så fort hon kom ut så började vi prata (om allt annat är Louis Vuitton haha) och jag blev erbjuden något att dricka och då dem har Cloudy Apple Juice som jag älskar blev det så klart det. Först så kollade vi olika färger för initialerna, det finns typ 10-15 tror jag som man kan välja mellan och jag hade jättesvårt att bestämma mig först. Det jag gillar med Minja är att hon verkligen är ärlig (precis som Lisa på Hugo Boss) så jag får verkligen bra råd, tycker hon inte att något ser bra ut säger hon det direkt. I vilket fall som helst kommer jag visa färgen och hur det blev med initialerna imorgon.

När jag väl bestämt mig för färgerna på initialerna så ville jag kolla på några väskor också som jag har sett på e-Luxury och Fashionphile. Eftersom det drog ut på tiden så fick jag kaffe också och en god liten chokladpralin och hon hade dukat upp det så fint på brickan också! Medan Minja var ute och hämtade kaffet så kom flera av dem andra expediterna som jag träffat förbi också och småpratade lite med mig, vissa kunder blev lite smått irriterade för dem ville ju också få hjälp men det är alltid trevlig när expediterna känner igen en.

En annan rolig sak som hände var att jag hade satt min Neverfull på ett bord medan jag kollade på andra väskor och plötsligt var det en kvinna som lyfte på den och började titta och känna tills hon förstod att det inte var ett utställningsexemplar utan min väska haha

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.