27 mars 2015

The supernatural stuff intrigues me

Alltså jag är verkligen inte vidskeplig men ibland fastnar jag verkligen för horoskop och så. Vissa veckor har jag som rutin att läsa horoskopet i Aftonbladet, Expressen och + i en app jag har till mobilen.

Jag har massor av kompisar som har gått till en spådam och flera har ringt in till spålinjer vilket jag tycker är lite fascinerande. Jag har faktiskt inte ens gått till en spådam på tivoli men jag är lite nyfiken. Jag har alltid tyckt att det har varit spännande med lite "supernatural" stuff och jag älskar såna dokumentärer på TV. Ända sen jag började titta på ”Supernatural” har det fascinerat mig så det skulle vara lite spännande att testa på att bli spådd av en spådam.

Jag skulle nog inte välja att göra det över telefon eftersom jag är en riktig känslomänniska så jag skulle helst vilja sitta mittemot personen och så för att jag skulle känna mig bekväm. Dock är jag lite rädd för att man ska få reda på läskiga saker, det är mest det som gjort att jag inte har besökt en spådam ännu. Haha jag får nog bolla det här med mina kompisar och kanske få ihop ett gäng så att man kan gå tillsammans. Är ni nyfikna på det här också??
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.