29 mars 2015

The finished product is amazing

Jag har ju helt glömt bort att visa er hur det blev när jag fått initialerna i min "key holder". De flesta brukar välja guldfärg eftersom att nästan alla metalldetaljer på Damier Ebene (det rutiga mönstret) är i guld men jag tyckte att det var skoj med en färgklick så jag valde "blue roi" som jag tyckte blev riktigt snyggt. Jag är sjukt nöjd!

Sen fick jag ett långt trevligt SMS av Minja (min kontaktperson på Louis Vuitton) om att mina andra specialbeställningar kommit in. Jag ska förbi butiken på tisdag och hämta upp dem!! So excited!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.