16 mars 2015

I wanna go on a kick off!

Nu till helgen ska älsklingen iväg på kickoff med sitt jobb, tydligen ska dem till Kolmården och ha några samarbetsövningar osv. På mina tidigare jobb men också med skolan så har vi varit på olika typer av kickoffs men "Fångarna på fortet"-teman eller andra äventyrliga saker, det är nåt som jag verkligen gillar. Jag är en galen tävlingsmänniska!

Ett ställe jag fick tips om just för kickoffs när vi satt och pratade om det nyligen är www.aventyrscampen.se. Här finns massor av olika roliga utmaningar som man kan göra i lag i 5-7-10 kamp som verkar riktigt skojiga. En av dem roligaste utmaningarna jag hittade var:

Hinderbanan
Den är tydligen byggd i militärisk stil så den är riktigt jobbig och tuff, Man får välja om man vill tävla i stafettform eller parvis.

Spindelnätet
Här ska man smart planera hur övningen skall genomföras. I spindelnätets hål skall alla deltagarna i laget ta sig igenom men man får inte använda samma hål och man skall inte nudda repen så klockan hörs.

Dem här två övningarna känns så sjukt mycket mig att det inte är sant! Jag vill verkligen testa på det här någon gång!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.