24 mars 2015

I love to find the perfect gift

I helgen så var jag ju och shoppade lite och det var inte bara till mig själv den här gången. Jag köpte presenter till både Alex och sen även Eva på jobbet. Alex fick två paket från Hugo Boss för jag passade på att gå in och hälsa på Lisa och då hittade jag två minipresenter till Alex där inne. Det var två par strumpor för han har börjat använda höga strumpor nu så vi försöker fylla på med det.

Evas present är från Louis Vuitton för hon tycker att det är roligt att höra vad jag har köpt när jag har varit där inne. Presenten hon fick var en Travel Guide för Milano för hon ska dit på en hundutställning senare i år så tänkte att det kan vara roligt för henne att ha den här då.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.