21 mars 2015

I just couldn't resist it

Igår så träffade jag Linnea för middag och en liten AW. Medan jag väntade på henne kunde jag inte låta bli att gå förbi Louis Vuitton och titta lite. Det är så skönt nu när jag har ett bra jobb och lön att jag faktiskt kan shoppa vad jag vill när jag vill.

Hur som helst så är det en liten sak som jag har velat ha ett bra tag, ända sen jag köpte min Key Cles. Det var tänkt att jag skulle använda min cles till nycklarna men nu använder jag den bara för att ha mina kort i. Den blev så bullig med nycklarna i så nu hittade jag den perfekta saken som jag kommer visa i ett senare inlägg ;)

Eftersom att jag åkte in till stan efter jobbet var jag inte inne i butiken förrän run 17.45 och jag har ingen koll på när dem stänger. Plötsligt när jag skulle betala märkte jag att jag var ensam kund i butiken och dörrmannen låste dörren så inte fler kunder skulle komma in. Personalen var jättetrevlig och försökte inte schasa ut mig utan stod och pratade lite med mig och visade andra saker medan Minja slog in det jag köpte i den fina asken som man alltid får. Sen eftersom att det regnade så fick jag en liten "regnrock" till påsen också haha :)

Betalar man bra så får man bra service!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.