18 mars 2015

Home of the Northern Light

Förra året åkte jag inte utomlands alls och det är jag riktigt ledsen över. En av mina och Alex kompisar Johanna däremot var på Island och när vi fick se bilder därifrån fick jag en plötslig känsla av att vi måste åka dit någon gång. 

Jag är inte riktigt som Johanna så jag känner för att gå på tur och såna saker utan jag vill mer åka dit en weekend och kolla på gejsrar, bada i varma källor och gå på spa. När jag var inne och kollade på en resesida, Islandia.se, så fanns det massor av olika paket man kunde köpa. Det fanns bland annat: 

Badpaket: 
Flyg Stockholm/Köpenhamn-Island t/r inkl. skatter Flygplatstransfer Blå Lagunen inkl. inträde & lunch 4 nätter del i dubbelrum på Icelandair Hotel Natura Gyllene Cirkeln & Fontana Ångbad inkl. inträde 24-timmars Reykjavik Turistkort 

Romantikpaket: 
Flyg t/r Arlanda-Island inkl skatter Hyrbil B/G, VW Golf/Tiguan 4WD eller liknande 4 dygn, fria mil, CDW och hämtning på flygplatsen 1 natt del i dubbelrum med frukost på Northern Light Inn vid Blå Lagunen 2 nätter del i dubbelrum med frukost på Frost & Funi i Hveragerdi 1 natt del i dubbelrum med frukost på Centerhotel Arnarhvoll i Reykjavik.

Har någon av er läsare varit på Island någon gång eller känner någon som varit det?
Kan ni inte maila in tips till mig då (info@alvin-jeremar.com)0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.