15 mars 2015

A mixed shopping trip to LV

Igår när jag skulle till Louis Vuitton fick jag en positiv överraskning och en väldigt negativ överraskning.

Det negativa var att när jag kom fram till butiken ville dörrvakten inte släppa in mig och några andra utan markerade bara med handen att vi inte fick komma in. Jag blev mäkta irriterad, för det första var det kallt och för det andra var det inte mycket folk där inne. Till slut så fick vi i alla fall komma in och då blev jag uppsatt på en "väntelista" för att få hjälp. När det till slut blev min tur så berättade jag för expediten om dörrvakten och hon bad om ursäkt för så ska det ju inte vara, man ska ju kunna vänta inne i butiken i alla fall och inte behöva stå i kylan.

Det positiva var att ombyggnaden äntligen var klar och att butiken nu är större, det finns en nedervåning med lite väskor och skor och det ser jättefint ut. Fler kassor är det också så det är jättepositivt. Det var flera saker som jag ville kika på som äntligen kommit in och det var kul men jag hade inte med mig allt som jag skulle lägga i nyckelfodralet och pochetten så jag kunde inte testa dem för att se att allt fick rum. Till slut så blev det i alla fall reseguiden över London, dem har inte haft den inne på jättelänge så jag blev riktigt glad nu! Självklart slog dem in den fint och jag fick ett fint kort till också.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.