12 mars 2015

A brief update from work

Nu har jag en liten rast på jobbet innan jag ska börja med nästa uppgift. Jag börjar komma in i alla arbetsuppgifterna nu så jag är rätt självgående redan vilket känns jätteskönt. Systemen är rätt lätta när man väl lär sig haha.

Ikväll är det middag hemma hos oss och en av Alex arbetskompisar och Linnea kommer över så det ska bli skoj, vi bestämde att vi ska göra fajitas för det är rätt lätt när man är många.

Sen en liten rolig grej är att flera på jobbet gillar min väska och vill ha en själva också. Alla tycker att den är så praktisk för jag får verkligen rum med allt jag behöver + mer om jag skulle vilja. Igår fick den liksom agera matkasse när vi handlade på Ica haha
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.