20 feb. 2015

Which one should I choose?

Idag gick jag förbi Louis Vuitton-butiken för att jämföra några olika väskor som jag funderar på. Jag har varit på ett möte som gick jättebra och därför tänkte jag belöna mig själv med en något som jag verkligen vill ha och en Louis Vuitton-väska är verkligen det. Nu är det svåra bara att bestämma vilken.

Antingen en Speedy 35 med axelband eller en Neverfull GM, båda är praktiska för resor osv med Neverfull kanske är mest praktisk? Det är sjukt svårt men jag hade en jättetrevlig tjej som hjälpte mig och gav sina egna synpunkter vilket jag älskar!

På måndag ska Alex följa med mig och förhoppningsvis hjälpa mig att välja rätt väska.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.