19 feb. 2015

UNO, dos, tres lets work!

Som ni kanske vet så jobbar jag en del med mindre och nystartade företag. Genom det fick jag nyligen ta del av Uno Telefoni, det är ett operatör som inriktar sig på telefoni för just mindre och medelstora företag vilket jag tycker är jättebra. Många operatörer idag har ju privatpersoner som primär målgrupp och sedan till viss del företag, hos Uno Telefoni är det tvärtom för här kommer företag först. Bland annat ingår minuter för utland osv i deras prispaket vilket är jättebra, jag känner många som reser mycket i jobbet och då är det skönt när det ingår i abonnemanget.

Det är inte heller bara mobiltelefoni dem täcker in utan växeltjänster, fast telefoni, utland och mobilt bredband så dem täcker verkligen in alla behov ett företag kan ha gällandes telefoni. Om ni inte visste det så har ju Alex ett företag och när det växer är det här perfekt att skaffa för jobbtelefonen.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.