1 feb. 2015

Supporting a friend shopping

I torsdag åt jag lunch med Nikki inne i stan och vi passade på att shoppa lite då också. Hon har funderat på en Michael Kors-väska ett tag och nu var det 50% rea på just Michael Kors inne på NK.
Vi stod ett tag och hon funderade på vilken väska hon skulle ta, antingen en blå eller den här nedan till vänster. Till slut blev det den till vänster. Jag tycker väskan passade henne riktigt bra så jag är jätteglad för hennes skull.

Sen vet ju ni läsare att jag verkligen inte gillar Michael Kors annars, jag tycker att han har kopierat flera av Louis Vuittons väskor rakt av. Kolla bara på det här mönstret och jämför med Louis Vuitton. Hans design är en blandning av Louis Vuittons två mest välkända mönster. Det är också fler väskor som han har kopierat både design, mönster och färg men men.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.