24 feb. 2015

Oh my God, my very own Louis Vuitton!

Nu är den äntligen här! Eftersom jag har skaffat nytt jobb så tänkte jag belöna mig själv med en present, och då något som jag verkligen verkligen vill ha och har velat ha jättelänge! Det blev äntligen en Louis Vuitton-väska. Jag har varit förbi butiken ett antal gånger och träffat en jättetrevlig tjej ur personalen som har hjälpt mig med råd och vi har diskuterar fram och tillbaka.

Så när jag och älsklingen kom in i butiken idag så möttes vi som vanligt av dörrkillen och jag frågade direkt efter den Minja jag träffat tidigare. En av dem andra ur personalen som jag pratat med tidigare smet diskret in genom en av dörrarna och efter ett litet tag kom hon ut, hon såg genuint glad ut över att se mig och hon kom ihåg exakt vilka väskor jag hade tittat på sist. 

När alla väskorna var framme och jag provade dem igen och fick kommentarer från älsklingen så blev vi frågade om vi ville ha något att dricka medan vi tittade och då valde jag ett glas juice medan älsklingen var tråkig och tog vatten. Hur som helst så kom det ut på en liten fin träbricka i jättefina glas.

Medan jag provade väskorna framför en av speglarna hörde jag en kvinna som satt och viskade till sin man "en sån vill jag ha, och den också som han provar. Köp en till mig" hahaha, det var lite skoj.
Förutom väskan så kollade vi lite på plånböcker och nyckelringar för det är något som Alex ville titta lite på, just nu har han en från Hugo Boss så då var han nyfiken på att se hur Louis Vuittons såg ut.
Sen hittade han en jättesnygg Keepall i Damier Carbone som var sjukt snygg men den låg på 17 700 kr just nu så det var inte aktuellt just nu iallafall. 

Tillslut bestämde jag mig i alla fall för en Neverfull GM i Damier Ebene. Anledningen till att det blev en Neverfull var att man ju kan ändra form på den med hjälp av insnörningen i sidorna, då kan man göra den mindre för till exempel vardag/jobb medan man kan låta den vara utfälld och stor för weekendresor eller handbagage. Först funderade jag på en Speedy 35 Bandoulière men det blir nog mitt nästa köp istället, en Neverfull kändes som att den passar in i mina behov lite mer just nu.

När jag hade bestämt mig så hämtade Minja en helt sprillans ny som jag fick inspektera och som hon sedan gick in och slog in åt mig i en fin kartong och som vanligt med läderbandet runt. Jag sitter som ett litet barn här hemma nu och leker med väskan och jag är så sjukt exalterad och glad så jag inte ens fattar det själv, lite smått sjukt men så är det haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.