25 feb. 2015

Just some designer stuff

Alla ni som har följt min blogg sen starten vet att jag gillar att prioritera kläder osv när jag shoppar istället för småprylar här och där. Dessutom tycker jag om att lägga några extra hundralappar när jag handlar för att få bättre kvalitet också, till exempel mina t-shirts från Armani har ju hållit i flera år medan H&Ms bara håller någon månad eller två. När det kommer till just t-shirts och tröjor är nog Armani mitt favoritmärke, de har bra storlekar och otroligt bra kvalitet. Se det som en investering, lägger du 100 kr extra på en t-shirt som håller flera år så sparar du ju mer än om du köper en ny från H&M för 49 kr varannan månad liksom.

Sen när jag shoppar behöver det ju inte alltid vara Armani eller Dolce & Gabbana, gymkläder t.ex brukar jag köpa från Adidas eller Puma. Det är bra kvalitet till ett rimligt pris om man inte vill lägga alltför mycket.

För ett tag sen så blev jag ju ombedd att skriva ett inlägg om just märkeskläder och tipsa lite om kvalitet och priser så om ni vill läsa det så kan ni söka i bloggen efter "Armani".

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.