18 feb. 2015

Just a quick update

Förlåt att det inte har blivit något blogginlägg på fem dagar nu men jag har haft fullt upp! För har en kompis från Göteborg varit uppe och hälsat på så vi har har haft fullt upp med att hänga på stan och sånt så har helt glömt bort att blogga. Sen har jag haft flera möten som jag sprungit på så då har jag också glömt bort bloggen.

Hur som helst så har jag haft en superhärlig helg och det är nu klart att jag kommer att börja ett nytt jobb för DHL Nordic istället för Bisnode. Dels så är det nya jobbet mycket bättre betalt + att det ligger väldigt nära lägenheten så allting blir väldigt mycket smidigare.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.