12 feb. 2015

Good morning world

God morgon allihopa! Just nu sitter jag och bloggar från Starbucks inne i stan, som vanligt har jag min trogna "Venti Caramel Macchiato" vid min sida. Anledningen till att jag är inne i stan så här tidigt är att städfirman är i vår lägenhet just nu och jag tycker inte om att vara hemma under tiden.

Hur som helst så har jag en spännande sak att visa er sen! Jag har beställt en sak som jag har velat ha länge men som tyvärr inte går att få tag på inne på NK längre så dem rekommenderade att jag skulle beställa direkt från hemsidan istället. Jag älskar när man handlar från riktiga märken så man får ett trackingnummer och faktiskt kan följa paketet och se att det är på väg!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.