3 feb. 2015

An answer to a question

Igår fick jag en fråga från en bloggläsare, Anders:

Ser att du har en salig blandning av märkesväskor och plånböcker. Kör du samma märken på kläder. Jag har varken prövat Burberry eller Louis Vuitton. Däremot har jag haft ganska mycket kläder från DG. Tyvärr har de aldrig hållit kvalitetsmässigt. Snygga när man köpt dem med gått sönder snabbt. Hur håller övriga märken rent kvalitetsmässigt??? Schysst blogg du har förresten och en imponerande garderob!
                                                                                                                                                                   

Ja jag har en hel del märkesprodukter i min garderob Anders så jag har delat upp märkena och skrivit mina sypunkter här under :)

Louis Vuitton: Härifrån har jag en väska och SLG's (small leather goods) och jag måste säga att de håller en otroligt hög kvalitet. Dragkedjorna och canvasen är jättebra och tåliga och om något mot förmodan skulle gå sönder går det att lämna in och få det lagat i butiken.
Armani
: Härifrån har jag den mesta delen av mina t-shirts och några jackor. Kläderna jag har ifrån Armani håller otroligt bra, trots att jag haft t-shirts från dem i flera år och har tvättat dem om och om igen har färgen inte blekts och sömmarna är precis som nyköpta. Även jackorna har superhög kvalitet så jag rekommenderar dig starkt att prova Armani om du inte redan har gjort det.
Burberry
: T
yvärr har jag inte provat något ur klädkollektionerna från Louis Vuitton och Burberry förutom en Burberry-halsduk. Min mamma däremot några saker från Burberry i form av bälten, skor och väskor och vad jag vet ska det inte vara något problem med kvaliteten.
Hugo Boss
: Jättebra kläder och hög kvalitet till ett bra pris. Butiken i Stockholm kommer snart få in den nya kollektionen och det ser jag jättemycket fram emot, däremot kan passformen på skjortorna vara svår. Jag känner flera som har upplevt att de sitter dåligt men det är helt klart värt ett försök. Kavajer och tröjor är annars ett utmärkt plagg att inhandla hos Hugo Boss.
Dolce & Gabbana
Härifrån har jag mest mindre produkter som smycken och bälten och jag kan hålla med dig till viss del, mitt bälte och mitt läderarmband har gått sönder i en söm men jag lämnade in det och fick det lagat utan problem. Dock inte alls samma bra kvalitet som t.ex Armani.
Ralph Lauren
: Om du brukar använda pikéer så är Ralph Lauren ett säkert kort, snygga och hög kvalitet. Precis som Armani håller dem väldigt bra även över lång tid.
Lacoste
: Härifrån kommer mesta delen av mina pikéer och även en del par skor. Jag tycker det är rimliga priser och hög kvalitet och håller mycket bra över lång tid.
Salvatore Ferragamo
: Ett riktigt säkert kort när det gäller skor, mycket bra kvalitet. Jag har t.ex ett par skor med läder på insidan och trots att de är säkert 7 år gamla så har dem hållit otroligt bra.
Lagerfeldt
: Härifrån har jag köpt ett bälte och några andra småprodukter som jag inte har kvar men kvaliteten var det inget fel på. Snygga och prisvärda plagg helt klart.
Massimo Dutti
: Det här är nog ett av mina absoluta favoritmärken. Kläderna är supersnygga och ser dyrare ut än vad dem är. Kvaliteten är också mycket bra för priset. Jag har bland annat flera tröjor, skor och jackor härifrån som är underbara!


Är det något jag har glömt eller om du undrar mer över något märke så lämna en kommentar så ska jag svara mer utförligt :)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.