5 feb. 2015

A very productive day

Imorse gick jag upp kl 06.00 när Alex skulle till jobbet och eftersom jag var rätt pigg så bestämde jag mig för att göra lite nytta här hemma. Jag har ÄNTLIGEN rensat och städat i min walk-in-closet! Tidigare har vi använt den lite som extra förråd men idag så kände jag att jag verkligen vill ha den som walk-in-closet i stället. Jag har burit ner allt som tagit plats där innan och sen städade jag och ordnade där inne (jag lägger upp en bild på hur det blev imorgon).

Jag har också sprungit många vändor till pant/återvinningsstationen med allt skräp som vi bara inte har orkat gå med tidigare, riktigt skönt att äntligen bli av med det! Jag känner mig riktigt duktig så nu slappar jag framför youTube med lite mat.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.