13 jan. 2015

You'll never forget what it is once you've paid for one

Idag har jag varit och hämtat upp min baby och jag är så glad! Det här är en väska som jag har drömt om hur länge som helst och med lite hjälp från sparkontot så är den äntligen min, nu är jag glad över att ha varit duktig och sparat sen jag var 15 år. Storleken på väskan är 40 cm vilket jag tycker är lagom för en kille på en väska som man har till vardags. 

Som ni ser så får man ju med en snygg orange låda och dustbags som man kan förvara väskan i. Dock kommer jag använda väskan så mycket jag bara kan så lådan ska få vara prydnad i garderoben.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.