22 jan. 2015

Who wore it best? (Hermès Birkin)

Hermès Birkin, en av mina favoritväskor är ju också en riktigt populär väska bland fotbollsfruar. Det sägs att Victoria Beckham har över 100 Hermès Birkin-väskor. Nu tänkte jag lägga upp några bilder på svenska fotbollsfruar som äger Hermès Birkins
  • Oksana Wilhelmsson som är gift med Christian "Chippen" Wilhelmsson
  • Helena Seger som är sambo med Zlatan Ibrahimovic
Personligen tycker jag att Oksana klär sig bättre med sina Birkins, hon har rätt enkla kläder men ändå stilrena och snygga där väskan är i fokus. Helenas kläder däremot är antingen alldeles FÖR lediga (träningsoutfitten i mitten) eller för stylade och mönstrade.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.