23 jan. 2015

What have I been up to today!

Denna fredag började med att jag gick upp kl 06.30 med älsklingen och gjorde mig i ordning, sen satt jag hemma ett tag i lugn och ro och läste lite i tidningar på Readly innan jag åkte in till stan för att äta en härlig frukost på Herr Julius C/O frukostbuffé på Strand Hotell. Jag verkligen älskar hotellfrukostar, det är så härligt att det finns mycket att välja på och färskpressad juice och annat gott.

Anledningen till att jag åt frukost där var att mina föräldrar bodde över där nu. Det har typ blivit deras home away from home i Stockholm känns det som, till och med killen i receptionen sa "ja tack för den här gången så ses vi nästa vecka" för dom ska bo över där nästa fredag igen. 

Efter frukosten gick vi runt på stan lite och köpte bland annat ett skydd till min surfplatta och färska tulpaner, jag älskar färska blommor i lägenheten! Det är en hel historia bakom skyddet till surfplattan, igår var jag och pappa på MediaMarkt och frågade om ett skydd till min Galaxy Tab 2 10.1. Då fick vi ett skydd som killen sa skulle passa perfekt. Sen när jag kommer hem så är plattan större än fodralet(!) så idag gick vi tillbaka och berättade allt för en annan kille, han sa att det måste vara ett "universalskydd" eftersom det är en äldre platta (vilket är logiskt men vi litade ju på killen där liksom igår). Sen hittade vi det här snygga röda skyddet och jag tycker det passar mig perfekt, dessutom är det lätt att hitta i en mörk väska.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.