31 jan. 2015

Time to dust of an old classic

I fredags städade jag ju i min garderob och ordnade upp och då fick jag syn på min Mulberry Piccadilly och tänkte att varför inte börja använda den lite igen, det var ju ett tag sen. Först när jag tog ut den så kändes den helt enorm eftersom den är 50 cm lång jämfört med Hermès Birkin som bara är 40cm lång men det var skönt för att jag får rum med så mycket mer i den här. 

Jag har ju en förkärlek till större totes som ni kommer få se senare i vår, jag har redan planerat två inköp som jag kommer göra men inte vill avslöja ännu. Jag vill ha ett bra väskutbud inför sommaren som inte är så kraftiga.

Hur som helst så satte jag på min "key cles" som en bag charm den här gången. Jag har sett att många andra använder dem även som det och varför inte. Den här gången hade jag mina hörlurar i den istället för nycklar och det var riktigt nice.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.