28 jan. 2015

Shopping Haul: Louis Vuitton SLG

Idag blev det ett besök in på Louis Vuitton men tyvärr var inte Elisabeth där, tydligen är hon ledig i några veckor men jag fick hjälp av Jean som var oerhört snäll och hjälpte mig. 

Jag har ju velat ha en "key cles" i flera år men aldrig riktigt kommit till skott så nu var det dags. Jag hade dock svårt att bestämma mig för om det skulle vara Damier Ebene eller Monogram så efter att jag diskuterat ett tag med Jean så kom jag fram till att jag kör på Damier Ebene nu och längre fram satsa på en Monogram eller Damier Azure. När jag ändå var inne passade jag på att fråga om Louis Vuitton Travel Guide som är otroligt härliga reseböcker, egentligen ville jag ha Milano först men tyvärr fanns den inte inne så jag tog Paris istället och får hoppas på Milano till nästa gång.

Som alltid är det jättetrevligt och när jag bestämt mig för vad jag ville ha så sa Jean att jag kunde gå runt och titta lite medan han slog in allt åt mig. Naturligtvis med deras klassiska lädersnöre runt.

Många tycker ju att det är onödigt att lägga så mycket pengar på en lädervara man kan hitta en liknande variant på billigare men för mig är det inte bara utseendet på produkten. Det är hela servicen, från det att jag kommer in på Louis Vuitton eller Armani är det ett event. Personalen är trevlig och tar hand om en, de slår in varorna fint och KVALITETEN är oslagbar! Den här lädervaran kommer hålla betydligt längre än något man köper på Hötorget, dessutom kan man skicka in den för reparation hos Louis Vuitton om något händer.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.