11 jan. 2015

My top three bags

Jag har bestämt mig för att börja blogga lite mer om mode igen, det var ju faktiskt så jag gjorde när  
jag började blogga. Därför tänkte jag ikväll skriva lite om mina top-3 väskor just nu som jag gillar.
Jag har ju redan min Keepall 45 så nu väntar jag bara på att få hålla i Goyard och Birkin också! 

1. Hermès Birkin 40 cmHermés är ett franskt märke och väskan har funnits sedan 1984. Birkinväskan är namngiven efter den brittiska skådespelerskan Jane Birkin. Väskans höga pris kan man motivera med att minsta lilla söm och bit är handsydd och väskan sys av en och samma hantverkare under hela processen.

2. Goyard St Louis GM
Goyard är ett klassiskt franskt märke, vars väskor inte görs av läder utan i ett unikt material kallat "goyardine canvas" som tillverkas av bomull, linne och en form av hampa. Goyard är ett märke som hamnar i samma kategori som Louis Vuitton. Skillnaden är att Louis Vuitton har blivit populärt bland gemene man, alla vet vad det är. Goyard är mycket mer diskret.

3. Louis Vuitton Keepall 45
Louis Vuitton Keepall är en Ikon sedan starten 1930 . Perfekt för resor eller bara för weekend. Den är tillverkad av Monogram Canvas och vackra Vachetta läder.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.