27 jan. 2015

My latest Louis Vuitton purchase

Idag var jag och Linnea på stan och åt lunch och sen gick vi en runda på stan för lite shopping. Bland annat var vi i några second hand-butiker på Östermalm och sen gick vi förbi Louis Vuitton för att kolla på några väskor och accessoarer som jag vill köpa. 

När jag ändå var där passade jag också på att fråga efter en sak som jag har velat ha jättelänge men som dem tyvärr inte har haft i Stockholmsbutiken på väldigt länge, enligt Elisabeth inte ens på flera år(!). Hur som helst hade de fått in några i vachetta-läder (det ljusa lädret) nu, tyvärr vill jag ha den mörka varianten så då blev det till att specialbeställa den från Paris istället. Nu ska jag bara vänta på att den ska levereras!!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.