16 jan. 2015

My first twilly purchase, and it will not be my last!

Idag var jag inne i stan och åt lunch med Nikki på Pizzeria Fiore, det blev en prosciutto-pizza med parmesan. Sen satt vi där och pratade lite om allt möjligt och det är alltid lika mysigt!

Efter det så gick jag upp till Östermalm för att titta lite i second-handbutiker och då hittade jag en snygg "twilly"-scarf! Jag har letat efter en twilly att ha på mina väskor eller att ha runt halsen till en skjorta. Den här tycker jag är perfekt för på ena sidan är det massa olika färger i blockformat och på andra randigt. Sen att det är några av mina favoritfärger gör ju inte saken sämre direkt. 

Scarfen är från Diane Von Furstenburg och jag fick den för 89 % av ordinarie pris!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.