12 jan. 2015

Might be my next purchase

Ja som ni kanske vet så älskar jag ju att shoppa. Igår skrev jag ju om några av mina drömväskor, Keepall 45 köpte jag ju förra året och för ett tag sen så beställde jag en Goyard St Louis som jag ska hämta upp snart (hoppas jag!). 

Nu tänkte jag komplettera alla mina väskor med en Louis Vuitton Cles (key pouch). Just nu har jag nycklarna på en relativt vanlig nyckelring som ligger löst i väskan så det skulle vara bra att en sån här där man kan ha både nycklarna och alla medlemskort som behöver vara med överallt.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.