13 jan. 2015

Just another day and a great lunch

Efter att jag hämtat upp väskan idag så bestämde jag mig för att ta en liten provtur (jag kommer lägga upp ett inlägg med "What's in my bag" senare) med väskan och då passade jag på att träffa Nikki och äta lunch med henne också. Idag valde vi Sushi Yama och varsin "mellansushi", det var hur kul som helst att sitta och skvallra lite och prata om allt möjligt!

Med andra ord har jag haft en helt underbart härlig och rolig lunch!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.