21 jan. 2015

Inspiration for fall/winter 2015 - Part 1

De senaste dagarna har jag suttit och tittat igenom modevisningarna inför hösten/vintern 2015. Det första som jag vill tipsa er läsare om är Dsquared, för mig är det en väldigt avslappnad stil men samtidigt väldigt stilrent och snyggt. Ta jackan på första bilden till vänster t.ex är ju väldigt snygg och stilren medan jackan på sista bilden längst ner till höger är mer avslappnad, men båda är riktigt snygga! Västen med päls på är ju också sjukt snygg!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.