21 jan. 2015

Cleaning day for the houseman


Idag har det varit ytterligare en sån där hemmafru-dag. Jag har tvättat, städat och lagat mat. Det var jätteskönt idag för vi hade inte så mycket tvätt och tvättiden jag hade idag var fyra timmar så jag kunde ta det riktigt lugnt och torka det i torkskåpet utan brådska.

Till middag idag blev det falukorv i ugn med hemmagjort potatismos och igår gjorde jag miniköttbullar med italiensk-inspirerad pasta. Sen har jag varit duktig och inventerat min väska för jag har en riktig tendens att bara ösa ner saker utan att tänka på det.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.