27 jan. 2015

Café Egoïste

För ett tag sen så var jag och åt lunch på Café Egoïste inne i Mood-gallerian. Tidigare har jag bara varit där och tagit ett glas champagne men aldrig ätit mat. Hur som helst så tog jag dagens som var Moules Frites som är en av mina favoriträtter! Till det blev det ett glas champagne och både maten och drycken var perfekta! 

Det är ett relativt litet ställe om man sitter inne i själva restaurangen (man kan också sitta ute i gallerian) så det är väldigt mysigt. Sen var det inte överdrivet dyrt heller så det är definitivt värt ett besök.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.