30 jan. 2015

Doing some wardrobe cleaning

Igår försökte jag städa lite i min garderob och sortera kvitton osv. Bland annat så var jag duktig och la flera saker i rätt lådor, till exempel rätt plånbok i rätt låda och dustbag istället för att låta allt ligga löst. Att ha alla kvitton på samma ställe är också viktigt om något går sönder och behöver lämnas in.
Ända nackdelen är ju att alla lådorna tar sån enorm plats men det är sånt man får ta ibland haha1 comments:

  1. Hej Alvin
    Ser att du har en salig blandning av märkesväskor och plånböcker. Kör du samma märken på kläder. Jag har varken pröva Burberry eller Louis Vuitton. Däremot har jag haft ganska mycket kläder från DG. Tyvärr har de aldrig hållit kvalitetsmässigt. Snygga när man köpt dem med gått sönder snabbt. Hur håller övriga märken rent kvalitetsmässigt??? Schysst blogg du har förresten och en imponerande garderob!

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.