9 jan. 2015

A luxury product in the sense that you can repair

Idag var jag på stan för att träffa Sandra och som vanligt passade jag på att gå förbi några av mina favoritbutiker. Bland annat gick jag förbi Hermès och pratade med Sora lite angående olika lädertyper och färgkombinationer. Jag har tittat ut en del saker som jag väntar på då det ofta tar tid när man vill ha speciella färger.

En Ulysse Notebook i antingen Vert Veronese, Orange, Electric Blue eller Svart står högt på min lista just nu och även en Hermès Birkin 40 cm!

Jag tycker Hermès är ett riktigt stilrent märke med mycket historia och fina saker, det är inte bara modesakerna som är snygga utan även inredningsdetaljerna är riktigt fina! Ett tips är att ni går in och kikar nästa gång ni är på NK0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.