27 jan. 2015

A complete turnaround

Jag har ju alltid varit rätt emot det här med smslån men häromdagen satt jag och pratade med en kompis om detta. Hon berättade då att det var någon gång hon verkligen verkligen behövde ha 1000 extra kronor och hon hade då använt www.smslaneguiden.se för att få fram det bästa alternativet.

Vi satt och diskuterade fram och tillbaka och jag kan väl erkänna, har man ett jobb och fast inkomst kan man ju faktiskt ta ett mindre lån. Personligen skulle jag max låna 1000 kr för det vet jag att jag kan betala av det snabbt också. Innan jag skriver om nåt sånt här till er läsare går jag ju alltid in och kollar upp det själv för att verkligen se att det är nåt jag kan stå för. Den här sidan som min kompis använde verkar riktigt bra för dels kan man läsa om riskerna med smslån och det tycker jag är riktigt bra att de visar upp! Sen kan man också:

  • filtrera fram det bästa priset på det beloppet som man vill låna. 
  • se totalkostnad för samtliga belopp som långivarna erbjuder 
  • filtrera sitt val så att det passar ens ekonomiska situation.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.