22 dec. 2014

Time for a full house cleaning?

Jag och Alex har ju flyttat tre gånger under de senaste två åren och här om dagen fick jag nys om en firma som tar hand om all skit man har samlat på sig genom åren, har du en massa grovsoppor som ska kastas men man orkar inte sortera upp det själv, då ordnar killarna på Junkbusters allt detta åt en.

Tänk om vi hade vetat om det här när vi flyttade sist, då hade vi ju lätt blivit av med massa skräp som vi har. Nu har vi ju packat ner allt och kartonger men nästa gång vi ska storstäda då jävlar ska jag ringa Junkbusters. Dom har som sagt hand om byggavfall, trädgårdsavfall och grovsopor och hämtar det antingen i:
  1. Lastbil
  2. Container
  3. "Bigbags" (Small 160 liter/250 kg,  Large 1000 liter/1,5 ton eller XL 1700 liter/1,3 ton)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.