18 dec. 2014

The holiday season is upon us!


Ja nu är det ju verkligen den säsongen som är rätt tråkig här i Sverige (förutom julafton då!) när allting är grått och trist ute och man vill komma iväg lite. Jag är i alla fall så att jag gärna åker iväg till något härligt ställe när det är grått här hemma. Jag är dessutom en hejare på att hitta billiga flyg och hotell, när jag och Alex var på Malta sist så fick vi flyg + hotellrum med kök där städpersonalen diskade(!) åt oss för bara 7000 kr liksom.

Oftast så brukar jag kolla upp resor på MrJet men nu har jag faktiskt hittat en annan sida Flyg.Se, jag var inne och testade den förut och den var riktigt nice, väldigt snygg och stilren måste jag säga.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.