23 dec. 2014

My newest pair of eyeware

Jag vet inte om ni bloggläsare vet om att jag har linser och ibland glasögon. Oftast brukar jag bara ha glasögon på mig hemma eller på jobbet, aldrig på stan för då kör jag med linser.

Hur som helst så är jag väldigt noga med att det ska vara snygga glasögon och jag är väldigt petig, jag kommer ihåg när jag skaffade mina allra första glasögon. Jag stod jättelänge och valde innan jag hittade ett par jättesnygga från Moschino. Mitt andra par som jag köpte var ifrån Salvatore Ferragamo och dom använder jag nog mest tror jag.

Mitt senaste par som jag köpte är ifrån Prada och jag tycker dom är riktigt snygga för dom är lite mer sportiga än mina andra. Som ni ser är det en rätt tunn båge, mina Salvatore Ferragamo har väldigt kraftig båge så det är lite skoj med omväxling.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.