31 dec. 2014

Maintain a flawless exterior


Ja då kanske det är dags att börja med det här med nyårslöften igen. I år (igen) är ett av mina att jag ska träna och få en bättre kropp, har världens motivation nu också!

För några år sedan hade jag väldigt mycket finnar och då var mitt nyårslöfte att försöka få bort dom, jag kom att tänka på det när jag letade ansiktsmask häromdagen. Nu är mitt ansikte nämligen nästintill fritt från finnar men jag underhåller det bra.

Om någon av er läsare har samma problem eller i allmänhet bara tycker det är nice att ta hand om ansiktet så har jag ett perfekt tips till er, nämligen en sida som heter Ansiktsmaskbutiken. Här kan ni köpa massa olika typer av ansiktsmasker, min personliga favorit är peel-off-masker!

Ett annat tips som ni kan göra är att beställ en dermaroller så fort ni kan, jag gjorde det mest som en rolig grej för ett tag sen men det är faktiskt en jättebra investering. Och det är inte alls lika läskigt som det låter att rulla nålar över ansiktet, det är faktiskt rätt skönt.

Hur som helst så tycker jag att ni ska göra ett besök i den här butiken för det finns massor av roliga och bra saker där.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.