18 dec. 2014

Luxury life is the best, and fur makes is better

Alla trogna bloggläsare där ute vet ju att jag har en väldigt stor förkärlek till päls och den senaste tiden har jag letat som en galning efter en mysig pälskrage att ha, helst har jag velat ha en löstagbar också så jag kan flytta den mellan olika jackor. Nyligen hittade jag äntligen en också, den är gjord från murmeldjur och tvättbjörn och är i svartpäls och ser ungefär ut så här, jag ska ta en bild på min egna sen och lägga upp.

Hur som helst är jag jätteglad nu för det är så mysigt med päls när det är kallt ute så nu kommer jag va snygg och inte frysa liksom... myspys!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.