19 dec. 2014

Inspiration!

Jag hänger väldigt mycket på Instagram, ni kanske har märkt att min blogg har blivit väldigt segt uppdaterad på sistone och då vill jag bara passa på att säga att ni kan följa mig på Instagram också (@AlvinJeremar) för där uppdaterar jag nästan dagligen. 

Hur som helst ville jag bara tipsa er om min favorit på Instagram, @OksanaWilhelmsson. Hennes Instagram är fylld av inredningstips och modetips så det är riktigt inspirerande att kolla in hennes bilder. Ett litet tips så här inför julledigheten.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.