20 dec. 2014

Finally I got one!

För ett tag sen vann jag en tävling i Mattias Hargins blogg och fick ett presentkort på 1500 kr hos Alpingaraget. Sen har jag glömt bort att gå dit men nu i veckan tog jag mig äntligen dit och kollade runt lite, det var mycket jag ville ha!

Bland annat kollade jag på flera nya raceskidor men med tanke på att jag redan har fyra olika par slalomskidor så kändes det inte så superaktuellt. I alla fall så föll jag tillslut för den här actionkameran. Den är som GoPro Hero men med display på baksidan vilket är riktigt nice!

Jag har inte hunnit testa den så mycket ännu men så fort jag har gjort det ska jag lägga upp en kort recension här på bloggen!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.