22 dec. 2014

And so this is Christmas... or soon anyway!

Nu är jag hemma hos mina föräldrar för att fira jul. Det ska bli jätteskönt att bli ompysslad en hel vecka och inte behöva fixa allting själv. Som vanligt när jag ska iväg någonstans så har jag alltid svårt att bestämma vad jag ska ha med mig så jag lyckades fylla hela min Keepall 45 med kläder, en NK-kasse med alla julklappar och sen hela Birkin med kablar och datorsaker + båda mina laptops... 
Min Birkin används typ som värsta Ica-kassen haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.