19 nov. 2014

Time to do your Christmas shopping!

Ja nu börjar det ju bli hög tid att köpa julklappar så man inte är ute i sista minuten. Jag har faktiskt börjat kolla runt på nätet en hel del för att slippa springa runt i butiker och trängas men än så länge så är jag på massa olika hemsidor hela tiden. Jag har ett tips för alla er som vill få det gjort så fort som möjligt... svaret är hittajulklappar.se! Det är en sida där man enkelt kan fylla i ålder, kön och prisklass osv på den man ska hitta en julklapp till och så letar systemet upp passande saker.

Det är ju riktigt skönt och smidigt om man inte vill springa runt som en galning på stan, jag har faktiskt tänkt använda den sidan för julklappar till kompisar i år. Det är sjukt smidigt faktiskt! Jag har än så länge inte köpt någon julklapp alls men känner att det börjar bli dags att börja snart kanske, det är ju faktiskt bara en månad kvar till julafton!

I vanliga fall brukar jag hitta riktigt bra julklappar som passar perfekt till den personen, med den här sidan kan ni kanske också göra det, och det känns jättebra kan jag lova!

Jag pratar med kompisar hela tiden om vad man ska köpa i julklapp men ändå har det inte blivit av att jag har köpt en ända ännu och för varje dag som går får jag lite lätt panik men nu jäklar ska jag ta tag i det har jag tänkt!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.