10 okt. 2014

Sorry sorry, but here's a gift

Sorry för jättedålig uppdatering men har haft galet mycket att göra både jobbmässigt och privat. Vi har haft folk över nästan varje helg sen vi flyttade till den nya lägenheten och sen har vi hållit på att att fixa med saker här. Hur som helst så fyllde Alex 22 år i september och en av presenterna jag köpte var från Gravyrbutiken. Det jag köpte var en graverad ljuslykta, både jag och Alex gillar att ha värmeljus tända lite överallt så en ljuslykta var perfekt, sen matchade den också lyktor som vi redan har vilket var perfekt!

Behöver ni också fynda en bra present så föreslår jag starkt att ni gör ett besök på deras sida, glöm inte heller att ni får 15% rabatt om ni anger koden "BLSA14" i kassan innan ni beställer.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.