5 sep. 2014

We're moving on!

Alltså jag har ju skrivit att jag ska lägga upp bilder från lägenheten vi bor i nu ute i Bromma men nu tänker jag strunta i det FÖR VI HAR KÖPT EN UTE I ASPUDDEN!!! Vi kommer flytta dit om ungefär en och en halv vecka och då kommer det bli massor av uppdateringar om den! Här under är lite bilder på lägenheten från annonsen som låg ute förut och den är så himla fräsch, den renoverades 2013 så allt är i princip nytt vilket är riktigt skönt.1 comments:

  1. Är så glad för er skull att ni fått tag i en sådan fin lägenhet! Men jag måste erkänna att jag är rätt avundsjuk också ;)
    Blir kul att träffa er snart igen! :D

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.